DEN NORSKE KIRKE
Kyrkja i Fræna
Thursday, November 27, 2014 ..:: Framsida ::..   Login
 Article Details

Karsten Isachsen i Myrbostad kirke 1.juli.

Kategorier: Forside, Myrbostad, Alle sider | Forfatter: Maria Gjære | Opprettet: 6/20/2012 | Visninger: 761

Søndag 1.juli kommer Karsten Isachsen til Fræna, og skal hold foredrag i Myrbostad kirke kl.1900. Det blir også orgelmusikk ved Tor Moe, organist i Namsos. Etter foredraget blir det kirkekaffe og mulighet til å kjøpe bøker av Karsten Isachsen.

Det er gratis inngang, og vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Karsten Isachsen kommer til Myrbostad kirke søndag 1. juli 2012 kl. 1900 med sin tale Jeg er underveis til Guds evige sommerdag. I 1978 debuterte Karsten Isachsen som forfatter med boken Gjester som ikke vil gå. Siden da har han gitt ut 35 bøker i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med et samlet opplag for bøker og lydbøker på over en halv million! Det gjør Karsten til Norges mest solgte oppbyggelsesforfatter gjennom tidene.
De siste 25 årene har Karsten vært mye på ferde i norsk næringsliv, men samtidig har han holdt nesten like mange taler og prekener ved kirkelige arrangementer. Hvert år besøker han en rekke kirker og formidler tanker fra sin huspostill Livsglede: “Jeg kjenner stor glede ved å ha kirkens prekestol som min sentrale arbeidsplass. Det har vært noen spennende år med forelesninger for næringslivet om kommunikasjon og konfliktløsning. Og min yrkeserfaring som prest har alltid skint igjennom. Men det er kirkens prekestol som står mitt hjerte nærmest. Her kan jeg tale om alle menneskelivets sider, med hovedvekt på den åndelige dimensjon,” sier Skurdalspresten. Han oppnår betydelige honorarer for sine foredrag i næringslivet, men i kirken stiller han alltid gratis – for som han sier: Jeg er jo innerst inne prest og evangeliet har jeg selv tatt i mot gratis. Jeg gir det sevlsagt fritt videre.
Etter Karstens livsglade tale blir det bokkafé i beste sjømannskirkestil med kaffe og kaker. Det blir en bokkafé fordi Karsten har med seg sine 5 siste bestselgere på bokmarkedet, til hyggelige priser. Arrangementet har fri entré - velkommen til en annerledes, spennende og glad kveld i kirken!
Print Bookmark and Share

Return to previous page

Ansvarlig for nettstedet er Fræna kirkelige fellesråd v/kirkeverge Harald Ednar Hagen